yangın kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın takkadak bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve vesair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla dosdoğru orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının dışarıya yansımaması için bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

İçeriden autarı esaslı itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir yerının vazıh olması ve autarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

l Yangın esnasında tutuşmaz. şule almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Hassaten, müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, mutabık şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu ürkü anında kapının çabucak açılması derunin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı sebebiyle yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, alelumum A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our şehir. Changes will take effect once you reload the page.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size bilgi verecektir.

Emniyet: Acil çıkışa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına iye olmamalıdır. Ivedili durumlarda bapların her an yıldızlı olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Eğer bir kapının yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak müstacel çıkış bapsı namına yapı tabaka aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe için bâtındokuması ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan elan narin kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın pahaı elan buna rabıtlı olarak daha ehven olmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz marifetiyle yangın kapısı üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mualla kalite, peklik, %100 projeye akort ve münasip paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapısı; isim esenlığını koruyup yangın ve yaman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda sınırlı bir müddet ısı ve flama geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın baplarının 4 işçiliklevi[bileğiştir

Report this wiki page